China De Module van WiFi BT fabrikant

Win-win Samenwerking、 van de integriteits、 Innovatie、

Nieuws

December 16, 2021

Analyse van Lage Machtsip Cameramarkt

Volgens de industrieonderzoeken, vanaf 2018 tot 2020, markt is de van de huis intelligente visie (IPC van de consument) snel gegroeid. Sinds 2016, heeft het samenstellings jaarlijkse groeipercentage verkoop van de het huiscamera van China 53,5% bereikt. Na de explosieve groei in vorige jaren, is de markt van de huiscamera nu bij vrij rijp. Bekijkend de wereld, zullen de globale verzendingen van de huiscamera in 2020 88,89 miljoen eenheden zijn, wat ongeveer 2,2 keer dat van de Chinese markt is. Het samenstellingsgroeipercentage in de volgende vijf jaar zou 19,3% moeten zijn. Volgens deze berekening, zullen de Verzendingen van huiscamera's 200 over de hele wereld miljoen eenheden in 2025 overschrijden

De jongste jaren, werd de markt van de huiscamera overheerst door lang-macht-leveringscamera's, met lage kosten en grote verzendingen. Nochtans, samen met de lagere technische drempel van traditionele lang-machtscamera's, was de marktconcurrentie uiterst woest, en er was een tekort aan spaanders die in 2020 beginnen. Evenals de sterke stijging in grondstoffenprijzen, zijn de winsten van diverse ondernemingen drastisch verminderd, en de ondernemingen moeten in binnen- en buitenland nieuwe opbrengst en winst de groeipunten zoeken. In deze omstandigheid, hebben de bedrijven en de spaanderfabrikanten hun gezichten op de low-power IPC markt geplaatst. Zijn grootste eigenschap is ultra-low machtsconsumptie en macht op batterijen, die volkomen de problemen van externe voeding en netwerk bedrading oplost en volledig het probleem oplost. De kabelterughoudendheid, vooral voor landen met hoge loonkosten zoals overzee, Europa en de Verenigde Staten, lost gemakkelijk het probleem van hoge installatiekosten op.

 

laatste bedrijfsnieuws over Analyse van Lage Machtsip Cameramarkt  0

Daarna, zullen verscheidene gemeenschappelijke low-power IPC oplossingen worden geïntroduceerd:

1.Hisilicon Hi3518EV300+Hi3861L

De Hi3518EV300-spaander wordt wijd gebruikt op het gebied van videotoezicht. De meeste low-power oplossingsleveranciers gebruiken deze spaander als belangrijkst onderdeel, met Hi3861Lwifi-module. om lage machtsconsumptie te bereiken en de snelheid van de apparatenactivering te versnellen, gebruikt deze oplossing over het algemeen het LiteOS-systeem, HiSilicon met zijn voordelen van hoge integratie, korte ontwikkelingscyclus, lage ontwikkelingsmoeilijkheid, lage prijs en lokale services, is het snel in deze markt gegroeid en zijn marktaandeel heeft 70% bereikt. Een half jaar niet nadat HiSilicon werd gesanctioneerd, konden andere spaanderfabrikanten de marktvraag ontmoeten, die het marktgebrek aan spaanders ernstiger maken. Tegelijkertijd, wegens de moeilijkheid van het schakelen low-power oplossingen, was er een leveringshiaat in het midden.

2.Ingenic T31ZL/T21+Hi3861L/MTK7682

Ingenic plaatste ten eerste voet in low-power producten is T21, en nu heeft overgeschakeld op T31-spaander, goedkeurend 22nm-specificaties, momenteel is het hoofdzakelijk uitgerust met MTK7682 of Hi3861L-de modules, in feite, in 2020, low-power oplossingen van Ingenic hebben vele problemen. Met de verhoging van klanten die aan Ingenics-oplossingen verbinden, zijn de optimalisering en de verbeteringssnelheid van de originele fabriek ook versneld. Zijn low-power oplossingen van Ingenic nu één van de heersende stromingsoplossingen in de markt geworden. Ten eerste, stabieler is het geweest, is de tweede dat de ontwikkelingsdocumentatie van het Ingenic-programma vrij volledig is en de ontwikkelingsmoeilijkheid is vrij laag.

3.Realtek RTL8715

RTL8715 integreert de belangrijkste spaander en wifi, die niet alleen voordelen in kosten heeft, maar ook voorziet klanten van gemak in technische ondersteuning. Tegelijkertijd, keurt het een klein RTOS-systeem goed om de startsnelheid van het apparaat te versnellen en is ook vriendschappelijk aan machtsconsumptie. Nochtans, wegens de moeilijkheid van RTOS-systeemontwikkeling, zijn er weinig klanten die werkelijk deze oplossing overnemen, maar het heeft ook voordelen. wegens het gebrek aan marktdekking, heeft de levering bepaalde voordelen.

Hoewel HiSilicon in technologieblacklist is geweest, zijn de opmerkelijke prestaties van Hi3861L in alle aspecten van lage machtsconsumptie nog de eerste keus voor low-power oplossingen. Met de steun van HiSilicon voor andere heersende stromings hoofdcontrolemechanismen, is de erkenning van de markt van Hi3861L zeer hoog. Hoog die, lanceerde Ofeixin ook de module 3161A-SLwifi op Hi3861L-spaander in 2020 wordt gebaseerd, zijn de specifieke parameters als volgt:

1. Gesteund draadloos protocol: IEEE 802.11b/g/n

2. Bandbreedte en tarief: steun de standaardbandbreedte van 20 Mhz en 5 Mhz/10 Mhz smalle bandbreedte, die tot 72,2 Mbit/s fysiek laagtarief verstrekken

3. Gesteunde modulatietechnologie: Orthogonal Frequentieafdeling die (OFDM) simultaan overseinen, Uitgespreide Spectrumtechnologie (DSSS), de Bijkomende Technologie van het Codesluiten (CCK)

4. Rijke peripheral interface: SPI, UART, I2C, PWM, GPIO EN ADC MET MEERDERE KANALEN

5. Het werk temperatuur: -40℃~+85℃

6. Andere: geïntegreerde krachtige microprocessor met 32 bits

Contactgegevens