China De Module van WiFi BT fabrikant

Win-win Samenwerking、 van de integriteits、 Innovatie、

Nieuws

March 23, 2022

Statuut van de toewijzing van de de frequentieband van WIFI 6GHz in de wereld

Met het officiële openen van MWC2022, de invloedrijkste het mobiele communicatiemiddel van de wereld tentoonstelling, lanceerde Qualcomm eerste WiFi 7 van de wereld oplossing - FastConnect 7800, die een pieksnelheid van tot 5.8Gbps en een latentie van minder dan 2ms steunt. Het publiek denkt ook aan overgang van rijpe WIFI4 en WIFI5 aan de bijgewerkte producten van WIFI6, van WIFI6E en WIFI7-om van een meer vlote draadloze ervaring te genieten. De distributie van de 6GHz-frequentieband met betrekking tot WIFI in diverse gebieden van de wereld is ook de nadruk van draadloos-georiënteerde mensen.

laatste bedrijfsnieuws over Statuut van de toewijzing van de de frequentieband van WIFI 6GHz in de wereld  0

De frequentieband door WIFI6 wordt gebruikt is hetzelfde als dat van WIFI5, namelijk 2.4GHz+5GHz, maar slechts steunt het bijgewerkte 802,11 BIJLprotocol dat. WIFI6E en WIFI7-steun 2.4GHz+5GHz+6GHz met tri-band tegelijkertijd. Van het cijfer, kunnen wij zien dat het frequentiegebied van 6GHz 5.925~7.125GHz, met een totale bandbreedte van 1200MHz, die 7 frequentiesbanden van 160MHz kan aanpassen, of 14 frequentiesbanden van 80MHz en 60 frequentiebanden van 20MHz is, die zeer de WIFI-frequentieband uitbreidt en de frequentie van dagelijks WIFI vermindert. De frequentieinterferentie zal een verminderen.

Momenteel, is de afdeling van WIFI 6GHz in diverse gebieden van de wereld niet volledig duidelijk geweest. Het volgende is de classificatiestatus van elk belangrijk gebied.

Land en Gebied Classificatiestatus van 6GHz
De V.S., Canada, Latijns Amerika Allen voor WIFI
DE EU, HET UK 5.925~6.425GHz voor WIFI
Japan, Korea Allen voor WIFI
Australië Nieuw Zeeland onbeslist
China onbeslist
Brazilië, Chili Allen voor WIFI

Men kan zien van de grafiek dat het gebruik overzee van WIFI 6GHz vrij duidelijk is, en mijn land heeft nog niet het bepaald, zodat kunnen huidige WIFI6E en WIFI7 niet de 6GHz-frequentieband in principe gebruiken.

Nochtans, kunnen wij betere prestaties dan WIFI4 en WIFI5 door de nieuwe protocollen van WIFI6 en WIFI7 ook ervaren. Op dezelfde manier staan de spaanderfabrikanten ook gebruikers toe om betere productieprestaties door technische aspecten te ervaren. Bijvoorbeeld, breekt Q2064PM1 met de reeks van Qualcomm wordt ontworpen QCA206X af, hoewel slechts de steunen 2.4GHz+5GHz, maar gezamenlijke de dubbel-bandtechnologie door van DBS (Gelijktijdige dubbel-Band), 2.4GHz+5GHz combo is, die verder de transmissieproductie die verbetert.

Contactgegevens