China De Module van WiFi BT fabrikant

Win-win Samenwerking、 van de integriteits、 Innovatie、

Nieuws

August 12, 2022

De Verschillen tussen WiFi 6E en WiFi 6

Drie jaren geleden, WiFi 6 technologie gingen de markt in, die snellere snelheden, lagere latentie verstrekken en verbeterden veiligheid voor vele huizen. Sedertdien heeft een reeks technologische ontwikkelingen de WiFi-ervaring beter gemaakt. om het congestieprobleem van 2.4Ghz en 5.8Gh, in 2020 op te lossen, kondigde WiFi Alliance de uitbreiding van WiFi 6 van de de frequentiebanden van 2.4GHz en 5Ghz-aan 6Ghz aan, namelijk wi-Fi6E, wat is de belangrijkste verbeteringen van wi-Fi6E in vergelijking met wi-Fi6? Volg in mijn voetstappen en ga samen zien het.

 

laatste bedrijfsnieuws over De Verschillen tussen WiFi 6E en WiFi 6  0

 

Krachtige 6Ghz

 

Wi-Fi6E heeft één meer E dan wi-Fi6. E betekent „Uitgebreid“, wat uitbreiding en het versterken betekent. Men kan zien dat WiFi6E een verbeterde versie van WiFi6 is. Wij kunnen zien van het volgende cijfer dat Wifi 6E nieuwe frequentie heeft: 6Ghz wat naast 2.4Ghz en 5Ghz wordt toegevoegd.

 

laatste bedrijfsnieuws over De Verschillen tussen WiFi 6E en WiFi 6  1

 

De 6GHz-band laat hogere overeenstemming, lagere latentie, en hogere bandbreedte, met een werkend frequentiegebied van 5925 Mhz aan 7125 Mhz toe (met inbegrip van 7 160MHz-kanalen, 14 80MHz-kanalen, 29 40MHz-kanalen, 60 20MHz-kanalen, een totaal van die 110 met 45 kanalen van 5Ghz en 4 kanalen van 2.4Ghz worden vergeleken, is de capaciteit groter en de productie is zeer beter.

 

laatste bedrijfsnieuws over De Verschillen tussen WiFi 6E en WiFi 6  2

Wezenlijk Betere WiFi-Snelheid

 

Wi-Fi6E brengt een efficiëntere manier om gegevens in te pakken, omdat het op één signaal overbrengt, waarbij de datasnelheid voor een bepaald kanaal wordt verviervoudigd, daardoor kan de stijgende netwerksnelheid, het ideale piektarief voor wi-Fi6E 3.6Gbps bereiken.

 

laatste bedrijfsnieuws over De Verschillen tussen WiFi 6E en WiFi 6  3

 

Breid zeer Levensduur batterij uit

 

Elke versie van de WiFi-norm heeft de levensduur batterij van netwerkapparaten verbeterd. Aangezien elke versie snellere snelheden brengt, zijn de gegevensoverdrachten sneller en het apparaat verbruikt zo veel energie niet. En, WiFi 6/E zal verder batterijbesparing met een geroepen eigenschap de Tijd van het Doelkielzog verbeteren, heeft het een geroepen eigenschap de Tijd van het Doelkielzog, zet deze eigenschap het apparaat in een lage machtswijze, verhogen deze dutjetijden ook de levensduur batterij.

 

laatste bedrijfsnieuws over De Verschillen tussen WiFi 6E en WiFi 6  4

 

Alhoewel WiFi 6E een vergeleken bij WiFi 6/5 in diverse aspecten heeft verbeterd, wegens de prijs van de router en de beperking van netwerkbandbreedte, zal het wat tijd voor de popularisering op grote schaal van de apparaten van WiFi 6E vergen. Het protocol van de heersende stromingstransmissie is nog WiFi 5 (802.11ac). Terwijl de belangrijke eindfabrikanten nog WiFi 6/5 bevorderen, lanceerde Oflycomm stil zijn eerste draadloze module modelo2066pm van WiFi 6E begin 2022, gebruikend QCA2066 van Qualcomm (QCA206X), wordt nieuwe O2066PM ontworpen in de vorm van M.2 2230. Naast het steunen van WiFi 6E, steunt het ook Bluetooth 5,2. Het is uitgerust met 2x2-antennes, de stromen van 2*2 TX/RX, steunen mu-MIMO, en voegt steun voor de 6GHz-frequentieband toe. De steun, draadloze transmissie versnelt aan 3000Mbps.

laatste bedrijfsnieuws over De Verschillen tussen WiFi 6E en WiFi 6  5

 

Contactgegevens