China De Module van WiFi BT fabrikant

Win-win Samenwerking、 van de integriteits、 Innovatie、

Nieuws

January 8, 2022

WiFi 6/6E-mag Noodzakelijke Metaverse in de Toekomst zijn

Met de snelle ontwikkeling van Internet van Dingen, blijft de WiFi-markt stijgen. Volgens IDC, zullen de globale WiFi-spaanderverzendingen 4,9 miljard eenheden die in 2022 bereiken, van meer dan 40% van de verzendingen van de belangrijke oplossingen van de heersende stromingsinterconnectie rekenschap geven. Men kan zeggen dat WiFi Één van de belangrijkste oplossingen onder heersende stroming is.

Met de volgende belangrijke voordelen, heeft WiFi 6 snel de WiFi-markt doordrongen.

1. Snellere snelheid, steun voor meer gezamenlijke apparaten, lagere latentie, en lagere machtsconsumptie

laatste bedrijfsnieuws over WiFi 6/6E-mag Noodzakelijke Metaverse in de Toekomst zijn  0

2.Under WiFi 6 norm, een vloot die tegelijkertijd kan een team van minstens 26 aangrenzende voertuigen vormen vertrekken. Elk team kan naar verschillende klanten worden gestuurd. Als een voertuig (gestoord) ontbreekt, beïnvloedt het willonly het team.

 

laatste bedrijfsnieuws over WiFi 6/6E-mag Noodzakelijke Metaverse in de Toekomst zijn  1

3. De interferentie het kleuren technologie door WiFi 6 wordt goedgekeurd kan de het signaalkaders merken die van het buurnetwerk door de muur komen zodat de router die van de gebruiker hen kan negeren. WiFi-de signalen tussen buren kunnen gegevens tegelijkertijd overbrengen over hetzelfde kanaal zonder zich het mengen in elkaar, die het interferentietarief verlagen door 30%.

laatste bedrijfsnieuws over WiFi 6/6E-mag Noodzakelijke Metaverse in de Toekomst zijn  2

3. WiFi 6 bespreekt de timing van WiFi-activering met de terminal, en wekt op bestelling, zonder machtsconsumptie tijdens slaapperiodes.

 

laatste bedrijfsnieuws over WiFi 6/6E-mag Noodzakelijke Metaverse in de Toekomst zijn  3

Daarom geloven vele spaanderfabrikanten dat het penetratietarief van WiFi 6 spaanders in de PC-markt 30% dit jaar zal bereiken, en het penetratietarief in de routermarkt zal door 20% bereiken, die verder volgend jaar zal verdubbelen. Men schat dat in 2023, het steunen van WiFi afbreekt 6 norm rekenschap zullen geven van 90% van de totale WiFi-spaanders, en WiFi 6 spaandermarkt 24 miljard yuans zal zijn. Tegelijkertijd, hebben vele modulefabrikanten onlangs de modules van WiFi 6 en van WiFi 6E gelanceerd.

Als bedrijf gewijd aan het voorzien van klanten van volledige IOT-oplossingen, de Technologieco. van Shenzhen Ofeixin, heeft Ltd ook actief aan de snelle veranderingen in de markt geantwoord en gelanceerd het corresponderen WiFi 6 (Q2064PM1) en de modules van WiFi 6E (Q2066PM1), het ontwerp van Q2064PM1 en Q2066PM1 zijn gebaseerd op de spaander. WiFi van QCA206x van Qualcomm 6 die modules op Q2064PM1, M.2-interface worden gebaseerd, volgens de norm van IEEE802.11 a/b/g/n/ac/ax naleeft, DBS (2.4G en 5.8G) steunt, kan het transmissietarief 1.8Gbps bereiken. De module van WiFi 6E is gebaseerd op Q2066PM1, M.2-interface en is volgens de norm van IEEE802.11 in overeenstemming a/b/g/n/ac/ax. Het niet alleen steunt 2.4G en 5.8G, maar ook 6G, en steunt DBS (2,4 G+5.8G of 2.4G+6G), kan het transmissietarief tot 3Gbps bereiken. De belangrijkste parameters van zijn producten zijn als volgt:

 

 

 

WiFi 6 WiFi 6euro
Modelleer nr. Q2064PM1 Q2066PM1
Interface M.2 M.2
Banden 2.4/5.8 2.4/5.8/6G
De Norm van WiFi BT a/b/g/n/ax+BT5.2 a/b/g/n/ax+BT5.2
Dubbele Gelijktijdige Band 2.4+5.8 2.4+5.8 of 2.4+6

 

Het is precies wegens de dichte integratie van diverse apparaten en de activiteiten van Internet zoals sociale interactie, vermaak, spelen, het werk, vertoning, onderwijs, en de handel dat de mensenlevenstijl zeer is veranderd zijn, en de term „metaverse“ geleidelijk aan het gezichtsveld van mensen ingegaan. Dit jaar, is het concept metaverse geëxplodeerd. Sommige waarnemers geloven dat hoewel metaverse nog in het stadium van 0 tot 1 is, de explosieve onlangs getoonde die macht aan het clustereffect door Internet in 1995 wordt ervaren gelijkaardig is. De toekomstige ontwikkeling zou niet moeten worden onderschat. Momenteel, zijn vele technologiebedrijven begonnen apparaten te lanceren die WiFi 6/6E steunen.

Omdat de toepassing van onderliggende technologieën zoals virtuele werkelijkheid, kunstmatige intelligentie, blockchain, grote gegevens, 5G-mededelingen, en wearable apparaten meer en meer rijp wordt, staat het definitief mogelijk op het punt om een „metaverse“ tot stand te brengen, en de mensen zijn een onvoorspelbare toekomst in te luiden.

 
 
 
Contactgegevens